Kirka

Kirjautuminen

Jäsenten kirjautuminen on siirtynyt sivuston oikeaan yläreunaan.

 

Paikalla juuri nyt

Paikalla:
  • 7 vierasta
FanClubilaisia yhteensä: 296

merkki

Kilpailu

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Osallistu Ystävänpäiväkonserttiin liittyvään kilpailuun - voita upea palkinto!

Image

Kirill Babitzin säätiö järjestää järjestyksessään toisen Ystävänpäiväkonsertin sunnuntaina 14.2.2010 alkaen klo 18.30. Tällä kertaa paikkana on Savoy-teatteri Helsingissä. Konsertin esiintyjälista julkaistaan ja liput tulevat myyntiin lähipäivinä. Seuraa tiedotustamme mm. näillä nettisivuilla ja Helsingin Sanomissa.

Säätiö perustettiin Kirkan 50-vuotispäivänä vuonna 2000. Se tukee alle kouluikäisten lasten musiikkiharrastusta. Yhtenä säätiön päämääränä on perustaa Kruununhakaan lasten yhdistetty musiikki-, kuvataide- ja tanssikeskus.

KILPAILU

Seuraavan tapahtuman suunnittelu alkaa pian sen jälkeen, kun edellinen on ohi. Pyydämme teiltä nyt ideoita tapahtumista, joita Kirkan perustama säätiö voisi järjestää jatkossa.

Kerro missä ja millainen olisi sinun unelmiesi tapahtuma. Millaista ohjelmaa siellä olisi? Ketä haluaisit nähdä paikalla ja millaista toimintaa haluaisit sinne, että se olisi sinun mielestäsi aivan parasta?

Vastausten tyyli on vapaa. Voit kirjoittaa ajatuksiasi kertomus- tai runomuodossa. Voit halutessasi myös piirtää kuvia tms. Lähetä tuotoksesi Kirka Fan Clubille sähköpostilla tai perinteisen kirjeen välityksellä 15.1.2010 mennessä.

Palkintoina kilpailussamme on, ei enempää eikä vähempää kuin kaksi lippua ensi helmikuun Ystävänpäiväkonserttiin sisältäen illallisen (ei juomia) konsertin jälkeisessä iltatilaisuudessa! Toisen palkinnoista saa raatimme mielestä kaikkein mielikuvituksellisin ja yllätyksellisin idea. Toinen konserttilippu/illallinen -paketti arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Nyt kannattaa siis osallistua.

HUOM! Voit varata konserttilippusi normaalisti, vaikka osallistut myös tähän kilpailuun. Jos voitat lipun kilpailustamme, hyvitämme sen hinnan sinulle jo varaamastasi lipusta.

Yhteystiedot:
Kirka Fan Club
Itämerenkatu 28 B 35
00180 HELSINKI
club[at]kirka.com

 

Finnish Danish English Estonian German Latvian Lithuanian Norwegian Russian Swedish
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks