Kirjautuminen

Jäsenten kirjautuminen on siirtynyt sivuston oikeaan yläreunaan.

 

Paikalla juuri nyt

Paikalla:
  • 12 vierasta
FanClubilaisia yhteensä: 296

merkki

Blogi

Blogi - joulukuu 2010 / Paula Nummela

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

ImageHei, kaikki clubilaiset!

Elämme aivan ihanaa joulunalusaikaa. Minusta tämä on ehdottomasti vuoden parasta ja tunnelmallisinta aikaa. Helsingissä hukumme lumeen, mutta nautin suunnattomasti Helsingin ja etenkin Kruununhaan valkoisista huikeista maisemista.

 

Blogi - marraskuu 2010 / WeppiMestari

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

ImageHei!

Se on kuulkaas' kohta joulu... Tällä sivustolla se tarkoittaa kaikkien aikojen hienoimman Joulu-KIRKA-lenterin ilmestymistä! Lupailin jo noin vuosi sitten, että tällä kertaa panostamme joulukalenteriin enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kalenteri valmistuu lämpimässä yhteistyössä Kirill Babitzin säätiön ja Kirka Fan Clubin kanssa, yhdistettynä nettisivujemme hienosta ulkoasusta muutenkin vastaavan Mainostakomon Jari Paanasen tekniseen toteutukseen.

   

Blogi - lokakuu 2010 / Seppo Kahilainen

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Hyvät kerholaiset!

kahilainenAlla on nettisivuilleni 21.9.2010 tekemäni kirjoitus, jota muokkasin hieman Kirkan nettisivujen blogia varten.

Tänään olisi se päivä, jolloin vähän jännittäisi...

Huomenna olisi se päivä, jolloin ystävämme Kirill Babitzin täyttäisi kuusikymmentä vuotta.

Huomenna tehtäisiin ensin töitä ja sitten juhlittaisiin. Juhlat olisvat näyttävät, mutta silti luontevat - eikä siellä ´pönötettäisi´. Näinhän Kirka olisi sen varmaan halunnut menevän.

Nyt juhlan aattona olisin varmaan  jossakin konserttipaikalla päsmäröimässä järjestelyitä. Ja juhlakalu ei lupauksistaan huolimatta malttaisi olla puuttumatta järjestelyihin. Näinhän se varmaan olisi mennyt.

Mutta näin ei vain ole...

   

Blogi - syyskuu 2010 / Kassu Halonen

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Luontevuus on biisinteossa tärkeintä!

KassuOlen laulanut jo ennen puhumaan oppimista. Aluksi lauloin ja soitin mandoliinia, jonka isältäni sain. Muistan myös tehneeni sävellyksiä ihan sieltä alusta asti. En mä niistä mitään muista, muuta kuin sen että oli ne jollakin tavalla ehjiä, pienimuotoisia teemanpätkiä; polkkaa, jenkkaa, valssia - mitä nyt siihen aikaan radiostakin tuli. Ennen kuin tuli Beatles! Se posahti; ”All my loving” oli käänteentekevä kokemus.

   

Blogi - elokuu 2010 / Marco Ylänen

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Terve!

marco_pieniOlen Marco Ylänen, pitkäaikainen Kirkan ihailija sekä 'Viimeiset Miehet' -nimisen bändin laulaja. Oma Kirka-tarinani alkaa jo ihan sieltä lapsuusvuosista. Parhaiten mieleen tulee kesälomareissut, joita äitini kanssa teimme autolla. Kirkan c-kasetti pyöri lähes tauotta kiertäessämme maata. Teinivuosina tuo musiikki taisi kuitenkin olla hieman ”unohduksissa”, kunnes vuosituhannen vaihteen tienoilla alkoi tapahtua.

   

Sivu 1 / 7

Finnish Danish English Estonian German Latvian Lithuanian Norwegian Russian Swedish
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks