Kirjautuminen

Jäsenten kirjautuminen on siirtynyt sivuston oikeaan yläreunaan.

 

Paikalla juuri nyt

Paikalla:
  • 11 vierasta
FanClubilaisia yhteensä: 296

merkki

Tervehdykset

Talvi 2006

 Image

No terve kaikki clubilaiset!

Toivottavasti teillä on syksy mennyt mukavasti. Joulu lähestyy ja kun olette olleet kilttejä niin joulupukki tuo teille lahjoja todennäköisesti jossain vaiheessa.
Koska joulu on myös hiljentymisen aikaa, haluan toivottaa teille rauhallista joulua. Tämä ehkä kuulostaa hirveän vakavalta, muuta en tarkoita sitä sillä tavalla.

 

Syksy 2006

Image

Syystervehdys teille kaikille!

Täällä me istumme vielä kauniiden kukkien ja mukavan pihapiirin ympäröimänä, mutta kyllä tästä hyvä syystervehdys saadaan aikaan. Kohta nimittäin alkaa jo tulla lunta tupaan. Se on parempi silloin laittaa kunnon vaatteet päälle ja olla vilustuttamatta itseään.

   

Kesä 2006

Image

No hei, kaikki clubilaiset!

Nyt on tullut kesä, kärpäset ja lämmin! Purot sanoo puli-puli… Toivottavasti lämmintä jatkuu koko kesän. Tulkaa katsomaan meitä keikalle. Tehdään kaikkea kivaa. Erittäin paljon kiitoksia niille, jotka olivat Helsingin Savoy-teatterin konsertissa ja ennen sitä clubin tilaisuudessa.

 

Kevät 2006

Image

No terve kaikki fanit jälleen kerran!

Ihailen parhaillaan kevättä Jyväskylässä hotelli Aleksandran kauniista kabinetista. Aurinko paistaa ja täällä on lumi vielä maassa. Kuitenkin kevät on aika pitkällä. Meillä Helsingissä lumesta ei ole tietoakaan. Se vähän surettaa, koska ihminen kaipaa aina vähän valoa elämäänsä.

   

Sivu 1 / 5

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks