Kirjautuminen

Jäsenten kirjautuminen on siirtynyt sivuston oikeaan yläreunaan.

 

Paikalla juuri nyt

Paikalla:
  • 7 vierasta
FanClubilaisia yhteensä: 296

merkki

Ajankohtaista

Kirkan muistolle 31.01.2009

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Kaksi vuotta on kulunut Kirkan kuolemasta. On ilo ja onni, että voimme muistella meille kaikille tärkeää artistia valon ja iloisuuden tuojana. Emme koskaan tavanneet häntä ärtyneenä tai väsyneenä. Hän muisti aina kysyä, mitä faneille kuuluu. Muistot Kirkasta kirkastuvat jatkossakin. Kiitos, että meillä oli hänet.

Sytyttäkäämme tänään kynttilät Kirkan muistoksi.

 

Kirka Fan Club -tapaaminen 10.07.2009

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Image Kiitos kaikille fan club tapaamiseen ja "Hetki Lyö" -musiikkinäytökseen osallistuneille fan clubin jäsenille ja muulle yleisölle. Erityiskiitokset Koirakiven nuorisoteatterin Kirkaa tulkinneelle Panu Konttiselle ja kaikille muille teatteriesitykseen osallistuneille näyttelijöille ja avustajille. Kesäteatterin taiteellinen johtaja Auli Eskola ansaitsee sydämelliset kiitokset upeasta työstä, jolla musiikkinäytös saatiin toteutettua.

 

 

 

   

Kirkan kultalevyt

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

ImageKirka Fan Club on saanut tänään (22.12.08) kunnian vastaanottaa levy-yhtiö SONY-BMG:ltä kaksi kultalevyä. Kirkan "Kaikki parhaat 1967-2007 -2 CD " ja   "40 unohtumatonta laulua -2 CD " ovat ylittäneet 15000 myynnin rajan.  Kultalevyt ovat nähtävillä seuraavissa Fan Club -tilaisuuksissamme.

   

Joulu-KIR-KA-lenteri on avautunut!

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

ImageKirka Fan Clubin jäsenet saavat joulun odotusaikansa kuluksi ratkaistavakseen 24 visaista tehtävää Joulu-KIR-KA-lenterissamme. Joka aamu aukeavasta uudesta luukusta paljastuu kuva, joka tulisi tunnistaa. Nyt laitetaan Kirka-tietous todelliselle koetukselle. Siirry kalenteriin.

   

Isä Mitron ajatuksia elämästä, työstä ja uskosta

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Image Uudessa kirjassaan Isä Mitro tarkastelee elämää ja työtään ja toisinpäin työtä ja elämää. Hän piirtää kirjassaan myös hienot henkilökuvat vanhemmistaan, arkkipiispa Paavalista, Kirka Babitzinista ja Urho Kekkosesta. Kirjassa Isä Mitron nimikirjoitus. Kirja tilattavissa verkkokaupastamme.

 

 

   

Sivu 4 / 7

Finnish Danish English Estonian German Latvian Lithuanian Norwegian Russian Swedish
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks