Kirjautuminen

Jäsenten kirjautuminen on siirtynyt sivuston oikeaan yläreunaan.

 

Paikalla juuri nyt

Paikalla:
  • 10 vierasta
FanClubilaisia yhteensä: 296

merkki

Tervetuloa, Vieras
Ole hyvä ja Kirjaudu tai Rekisteröidy.    Unohtuiko salasana?
UKK

Kirka-keskusteluforumin säännöt

Sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä aina kirjautuessasi sisään yhteisöön. Jos et halua noudattaa näitä sääntöjä, ole hyvä äläkä kirjaudu palveluun.

Säännöt on tehty kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi, ja ne koskevat kaikkia, jotka ovat rekisteröityneet jäseniksi. Sinun tulee toimia yhteisön jäsenenä yhteistä viihtyvyyttä edistävällä tavalla.

Kunnioita muita yhteisön jäseniä. Noudata netikettiä: älä HUUDA (isoilla kirjaimilla kirjoittaminen katsotaan yhteisössä huutamiseksi). Älä julkaise tai lähetä julkaistavaksi rasistisia sisältöjä, älä yllytä rikokseen, älä syyllisty mihinkään toimiin kansanryhmää vastaan. Käytä epäröimättä oikeuttasi ilmoittaa loukkaavasta sisällöstä ja käytöksestä ylläpitäjälle.

Kunnioita toisten oikeuksia
Julkaise yhteisössä vain sellaista aineistoa, johon sinulla itselläsi on tekijänoikeus. Et voi julkaista jonkun toisen henkilön tekemää kirjoitusta, runoa, uutissähkettä, artikkelia, kuvaa, valokuvaa, esitystä tai mitään muutakaan tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Muista kaiken aineiston osalta olla loukkaamatta kenenkään yksityisyyttä tai kunniaa.

Suojele henkilöllisyyttäsi
Pidä mielessä, että yhteisöön tuotettu sisältö on julkista ja näkyy kaikille sivuilla kävijöille. Älä koskaan luovuta kenellekään salasanaasi ja harkitse tarkkaan, kenelle luovutat henkilötietojasi. Voimme tarvittaessa olla yhteydessä yhteisön jäseniin sähköpostitse tai muulla tavoin ilmoittaakseen yhteisöön liittyvistä asioista. Yhteisön sääntöjen rikkomisesta seuraa huomautus ja sääntöjä rikkovan aineiston poistaminen. Tahallisesta sääntöjen rikkomisesta voi olla seurauksena välitön jäsenyyden menettäminen. Jokainen yhteisön jäsen on Suomen lain mukaisesti oikeudellisessa vastuussa kaikesta julkaisemastaan aineistosta. Yhteisön jäsenillä on oikeus ilmoittaa sääntöjen vastaisista sisällöistä nimettömästi. Aiheettomien ilmiantojen tekeminen ei kuitenkaan ole yhteisön hengen mukaista.

Yhteisöstä eroaminen
Voit erota yhteisöstä kahdella tavalla: Voit itse pyytää ylläpitäjiä poistamaan henkilötietosi, tai olemalla kirjautumatta yhteisöön. Jos haluaa erota yhteisöstä, asiasta tulee rekisteröityneenä ollessa ilmoittaa yhteisön sisäisellä viestillä ylläpidolle. Siihen mennessä yhteisössä julkaisemasi sisältö voi tämän jälkeenkin jäädä yhteisöön. Jäsenen katsotaan eronneen yhteisöstä, jos hän ei ole kahteen vuoteen kirjautunut sisään käyttäjätunnuksellaan. Tällöin voimme poistaa henkilön ilmoittamat tiedot rekisteristä ja lukita käyttäjätunnuksen, minkä jälkeen sitä ei voi enää uudelleen ottaa käyttöön.

Noudata seuraavia sääntöjä.

1) Asiallinen kirjoitustyyli Jokaisen kirjoittajan on syytä pitää mielessä asiallinen kirjoitustyyli. Esim. kirosanoilla täytetyt viestit poistetaan poikkeuksetta. Aiheen otsikon tulee kuvata viestin asiasisältöä parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkoituksena otsikoissa on ilmaista, mitä aihe/asia-aluetta viestin sisältö käsittelee. Joten "Mitäs mieltä" -tyylisiä aiheen otsikoita emme suvaitse foorumissamme. Kaikkien foorumin käyttäjien kannalta olisi myös suotavaa, että viestejä ei kirjoiteta isoilla kirjaimilla. Viestejä kirjoitettaessa on siis hyvä muistaa normaalin hyvän suomen kielen säännöt eli myös kappalejaot, välimerkit sekä isot ja pienet kirjaimet.

2) Kirjoita asiasta Pääsääntö kirjoituksien sisältöön on "Kirjoita asiasta, älä ihmisistä ". Poistamme välittömästi kaikki herjaavat tai asiattomat viestit koskien ketä tahansa henkilöä. On siis syytä muistaa, että keskustelufoorumi on ennen kaikkea julkinen keskusteluareena, joten täällä ei suvaita herjausta sen enempää kuin muillakaan julkisilla keskustelupalstoilla. Lisäksi poistamme harkintamme mukaan muutkin asiattomat viestit.

3) Oikean alueen valinta Jotta foorumin jakamisesta moneen eri alueeseen olisi mitään hyötyä, on tärkeää, että valitset kirjoituksellesi sen alueen, jonne se kuuluu.

4) Mainostaminen Mainostaminen on vastoin foorumin sääntöjä. Mainokset, spam-viestit tai muut kaupallisiksi tulkittavat viestit voidaan poistaa ilman eri varoitusta foorumilta.

5) Allekirjoitukset • Tulee määritellä käyttäjän foorumiprofiilissa, ei lisätä käsin viesteihin.

  • Kuvia ei saa käyttää.
  • Ei saa sisältää hinnoittelu-, myynti- tai tuotetietoja.
  • Ei saa sisältää hymiöitä.
  • URL-osoitteen ollessa kyseessä, sallitaan vain tarkka URL-osoite. Esim. KATSO TÄNNE - ei ole sallittu
  • Voi käyttää enintään kahta väriä.
  • Fontin koko ei saa olla normaalia suurempi.
  • Mikä tahansa ylläpidon sääntöjen vastaiseksi tulkitsema allekirjoitus tai avatar-kuva voidaan poistaa ilman eri ilmoitusta.

 

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks